WIE?

Ik ben Maxi Roozendaal. Door de jarenlange en zeer brede ervaring adviseer ik u gedegen en met passie vanuit mijn expertise: Visual Merchandising.

Of het nu een winkel check, een Visual Merchandising training, een verbouwing of een VM seizoen update betreft…ik ga de uitdaging graag met u aan. Luister goed naar uw wensen en uw dromen, naar uw mogelijkheden en beperkingen om u vervolgens professioneel te adviseren. Creatief en wellicht verrassend maar wel met┬ábeide benen op de grond. Ten alle tijden rekening houdend met uw doelgroep, uw winkel en uw mogelijkheden.

De consument maakt zijn keuze in meer dan 70% pas op de winkelvloer. De uitstraling, juiste presentatie en beleving wordt steeds belangrijker. Ook de medewerkers moeten hiervan doordrongen zijn en weten wat zij hieraan kunnen doen. Een van de belangrijkste tools zijn de basisregels van Visual Merchandising. Ik heb er plezier in om de kennis met enthousiasme aan uw medewerkers over te dragen, zij gaan er tenslotte voor zorgen dat de kijker koper en de koper klant gaat worden.

Ik stroop graag mijn mouwen op, samen met u en uw medewerkers!